Back to All Events

Venture Cup Idea


Venture Cup Idea gjennomføres hos alle lokallagene i Start. Over et helt semester på høsten tar Idea studenter over hele Norge gjennom en rekke idé-utviklende arrangementer som en kick-start til å drive med entreprenørskap. Idea starter med at Idea Hunt åpnes for innsending av bidrag på pitch-format. Her kan deltakerne få fortløpende tilbakemelding på ideen sin, slik at den kan utbedres.

I løpet av semesteret skal lokallagene arrangere workshops, pitch-kurs, inspirasjonsforedrag, faglige samlinger og networking-events for å bringe frem gode ideer hos studentene, samt bringe sammen studenter som er nysgjerrige på entreprenørskap. Idea avsluttes ved at Idea Hunt stenges og en jury rangerer en toppliste av utdanningsinstitusjonenes mest lovende ideer.

Vinnerne av Idea vil motta pengepremier, men viktigst av alt vil de motta tjenester som vil gjøre det lettere for dem å gjøre ideen sin til virkelighet. Disse tjenestene vil eksempelvis bestå av veiledning og plasser i inkubatorer drevet av studiesteder. Dette vil på sikt føre til at deltakere av Idea kan konkurrere i StartUp, og på den måten drives frem i prosessen av å etablere et selskap med hjelp av Start.

Earlier Event: June 11
Start Forum sommer 2021